NaslovnicaVijestiREAL MADRID DOGOVORIO TRANSFER ZA 2020/21 SEZONU: Zvijezda dolazi kao pojačanje u...

REAL MADRID DOGOVORIO TRANSFER ZA 2020/21 SEZONU: Zvijezda dolazi kao pojačanje u veznom redu – platit će ga 70 milijuna eura!

Real Madrid navodno završava transfer Ajaxovog i Nizozemskog Donny Van De Beeka, koji bi mogao postati prvo pojačanje kluba u sezoni 2020/21.

REAL MADRID DOGOVORIO

Prema španjolskom Don Balonu, razgovori između Ajaxa i Reala u vezi sa ugovorom za Van De Beeka su u naprednoj fazi, a Los Blancosi će narednog ljeta potpisati veznjaka za oko 70 milijuna eura.

Također se primjećuje da su Realovi šefovi Perez i Sanchez održali razgovore sa Ajaxom i optimistični su u pogledu svojih šansi da u budućnosti dovedu Van De Beeka.

S obzirom na probleme sa ozljedama sa kojim se Real do sada rješavao ove godine, španjolskim divovima bi definitivno odgovaralo više mogućnosti u veznom redu.

Zvijezde kao što su Isco, James Rodriguez, Modrić i Asensio, već su do sada ove sezone pretrpjeli ozljede, što sugerira da bi Zidanu bilo potrebno više opcija u veznom redu.

I čini se da je Real potpuno svjestan toga, jer žele dovesti Van De Beeka, ako je vjerovati stranim medijima.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!