NaslovnicaVijestiReal Madrid doveo 16-godišnjaka za 72 milijuna eura

Real Madrid doveo 16-godišnjaka za 72 milijuna eura

Real Madrid potpisao je ugovor sa 16-godišnjim Endrickom. Čudesni brazilski napadač pridružit će se Realu u srpnju 2024., kada će imati 18 godina.

Zbog pravila, Endrickov ugovor bit će do lipnja 2027. plus dodatne tri godine. Real Madrid će platiti Palmeirasu 60 milijuna eura s dodacima, plus porez od 12 milijuna eura, javlja Fabrizio Romano.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U 14 utakmica za prvu momčad Palmeirasa Endrick je upisao devet golova i jednu asistenciju. Brazilski stručnjaci tvrde da se takav golgeter nije pojavio još od Ronalda, a i sam Ronaldo je prije Svjetskog prvenstva rekao da bi ga Tite trebao voditi u Katar.

Real Madrid je poznat po redovitom praćenju i dovođenju najvećih brazilskih talenata. Prije nekoliko dana Marca je objavila kako je Real obećao Endricku i njegovim predstavnicima da neće kupiti Erlinga Haalanda te mu tako jamči mjesto u prvoj momčadi u budućnosti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!