NaslovnicaVijestiReal Madrid doveo Brazilca: Čudo od djeteta stiže na Bernabeu - potpisuje...

Real Madrid doveo Brazilca: Čudo od djeteta stiže na Bernabeu – potpisuje petogodišnji ugovor!

Ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano rekao je da je Real Madrid potpisao brazilskog tinejdžera Reiniera Isusa na petogodišnji ugovor.

Real Madrid doveo

17-godišnjak trenutno igra za Flamengo, postigavši ​​šest golova i dvije asistencije u 15 nastupa u svim natjecanjima. Reinier je u posljednje vrijeme bio povezan s Real Madridom gdje Goal tvrdi da su Los Blancosi poslali ponudu u iznosu od 35 milijuna eura.

Romano je rekao da je 17-godišnjak prošao medicinske preglede i da će potpisati petogodišnji ugovor s divovima iz La lige.

Na Twitteru je napisao: “Reinier iz Flamenga u Real Madrid je dogovorena stvar. Potpuni dogovor postignut i liječnici ok. Potpisat će ugovor na 5 godina. ”

Ako će to biti istina, tada će Reinier biti prilično pogodan posao za Real Madrid. Međutim, s obzirom na količinu kvalitete koju Los Blancos ima u veznom redu, čini se malo vjerojatnim da će 17-godišnjak naći mogućnosti prvog tima pod Zinedineom Zidaneom. Postoji dobra šansa da Reinier svoje vrijeme provede u omladinskoj momčadi.

Real Madrid sutra igra finale Supercopa de Espane protiv rivala Atletico Madrida i nada se da će 11. put u svojoj povijesti podići ovaj trofej.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!