NaslovnicaVijestiSTIGLO PRVO POJAČANJE REALA: Ovaj igrač će otjerati Karim Benzemu

STIGLO PRVO POJAČANJE REALA: Ovaj igrač će otjerati Karim Benzemu

Real Madrid je navodno potpisao svoje prvo pojačanje u siječnju. Zinedine Zidane je već otvoreno priznao da njegovoj ekipi trebaju nova pojačanja kada se otvori zimski prijelazni rok sljedećeg mjeseca.

STIGLO PRVO POJAČANJE

Real Madrid trenutno ima sramotnu sezonu u kojoj brani titulu, a nalaze se na četvrtom mjestu na tabeli sa 14 bodova zaostatka za Barcelonom.

Njihova razlika na vrhu je sada mnogo evidentnija i nakon tog poraza u El Clasicu, gdje su izgubili sa 3-0.

Ali Zidane je bio brz i već je završio svoj prvi posao za 2018. godinu.

Prema španjolskoj publikaciji Don Balon, Valencijin napadač Rafael Mir je već pristao da se pridruži trenutnim prvacima Lige prvaka.

[su_bonus]

Sugerira se da će sporazum biti formaliziran i najavljen u narednim danima.

Mir je očigledno u glavnom gradu Španjolske, jučer je bio sa svojim agentom, kako bi riješio detalje sa ugovorom.

20-godišnjak je odigrao samo osam utakmica za prvi tim Valencije, ali u ovoj sezoni je ostao izvan momčadi, koja je trenutačno na trećem mjestu.

Smatra se kako će ugovor o Miru izvući Realu 10 milijuna eura iz džepa.

To bi moglo značiti kraj vremena za neuspjelog napadača Benzemu, koji je pod pritiskom u posljednjih nekoliko mjeseci, jer se ne može vratiti u najbolju formu.

Benzema je ove sezone postigao samo pet golova. Nije postigao gol u posljednjih pet utakmica. Da li je ovo kraj za Francuza? Ostaje nam da sačekamo i vidimo što će se dogoditi.

[su_live_koeficijenti]

Benzema je svoju karijeru počeo u ekipi Bron. Skauti Lyona su ga primijetili kada mu je bilo samo de vet godina, te su ga doveli u omladinsku školu.

Benzema je postigao 38 golova u jednoj sezoni za ekipu Lyona do 16 godina, a zatim i 12 golova u 14 utakmica za tim do 18 godina. Poslije toga je dobio šansu u prvom timu Lyona kojeg je tada vodio Pol Le Gen.

Nakon sjajnih partija u Lyonu, Benzema odlazi u Real Madrid za 35 milijuna eura. Prvu utakmicu je odigrao u Dublinu, na prijateljskom susretu protiv Shemrock Roversa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!