NaslovnicaVijestiReal Madrid dovodi napadača koji je postigao 59 golova

Real Madrid dovodi napadača koji je postigao 59 golova

Real Madrid bi mogao da se bori sa West Hamom iz Premier liga za napadača Krasnodara Fedor Smolova.

Real Madrid dovodi napadača

Daily Mail tvrdi da ekipa Zinedine Zidanea razmišlja o tome treba li u svoju momčad dodati još jednog napadača, a bacili su oko na Smolova.

Izvještaji također govore da je David Moyes, novi menadžer West Hama zainteresiran za potpisivanje napadača u siječnju, pa ako Madrid ozibljno prihvati ovaj transfer, možda će se morati boriti sa Moyesovom ekipom za njega.

Od prelaska u Krasnodar 2015. godine, Smolov je impresionirao u ruskoj ekipi.

U 90 utakmica za ruskog premierligaša, Smolov je uspio postići 59 golova i 16 asistencija, što je zaista jedan pristojan rekord.

U posljednjim sezonama, Smolov je bio na visokom nivou, jer je uspio postići deset golova i dvije asistencije u 13 utakmica za Krasnodar.

[su_no1forfootball]

Impresivan je i rekord 27-godišnjaka sezonu prije, gdje je postigao 18 golova u 22 utakmica, rekord koji mu je donio Zlatnu kopačku u ruskoj Premier ligi.

Ako bi Real Madrid mogao dovesti ovog igrača, da li bi on samo grijao klupu ili možda dobio šansu pod vodstvom Zinedine Zidanea? Kada bi Real Madrid bio odlučan da ga dovede, mislim da West Ham ne bi imao nikakve šanse..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!