NaslovnicaVijestiREAL MADRID DOVODI POJAČANJE IZ PREMIER LIGE: Zamjenu za Modrića plaćaju 134...

REAL MADRID DOVODI POJAČANJE IZ PREMIER LIGE: Zamjenu za Modrića plaćaju 134 milijuna funti!

Real Madrid dovodi pojačanje iz Premier lige. Zamjenu za Modrića plaćaju 134 milijuna funti! Real Madrid bi navodno morao platiti čak 134 milijuna eura Tottenhamu kako bi zapečatili transfer napadač Dele Allija.

Real Madrid dovodi

Španjolski giganti su željni donijeti dugoročnu zamjenu za Luku Modrića u veznom redu, a Alli je jedan od igrača koji se pojavio kao top meta, piše Don Balon.

Engleski internacionalac je jedan od najboljih igrača u Europi na svojoj poziciji i premda ne igra baš istu ulogu kao Modrić, u prošlosti je odlično igrao nešto dublje u veznom redu.

Ipak, Don Balon tvrdi da bi bio vrlo skup i to oko 134 milijuna funti, što bi moglo dovesti do škakljivog dogovora.

Spursi su se u prošlosti često smatrali malim klubom koji prodaje i naravno, izgubili su i Modrića i Gareth Balea od Madrida u poslejdnjem destljeću.

Međutim, nedavno su se držali velikih imena kao što su Alli, Harry Kane i Christian Eriksen, što sugerira da više nisu takav klub koji prodaje.

Ostaje da se vidi hoće li im današnji stav prema Alliju pomoći da zadrže talentiranog 22-godišnjaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!