NaslovnicaVijestiReal Madrid dovodi zvijezdu srpske reprezentacije. Žele ga spojiti sa Benzemom

Real Madrid dovodi zvijezdu srpske reprezentacije. Žele ga spojiti sa Benzemom

Uprava Real Madrida razmatra dovođenje napadača, s obzirom da je Karim Benzema već u poznim godinama i istječe mu ugovor na kraju sezone. Jedna od glavnih želja Reala je srpski reprezentativac Dušan Vlahović, navode španjolski mediji.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Zvijezda Juventusa je trenutno jedna od glavnih opcija za Benzeminu rezervu prije nego što klub počne dovoditi igrače kao što su Kylian Mbappe i Erling Haaland.

Do Vlahovića je lakše doći od ubojitog dvojca za iduću sezonu, a konkurencija u mogućem transferu mu je napadač Tottenhama Harry Kane.

Srpski reprezentativac već se spominjao u kontekstu prelaska u Madrid, a navodno je tijekom zimskog prijelaznog roka bio na pragu napuštanja financijski opterećenog Juventusa.

Španjolci pišu da je Manchester United bio ozbiljno zainteresiran, ali su pregovori prekinuti prije transfera na inzistiranje Vlahovićeva menadžera.

Španjolski mediji navode kako je Vlahović kompatibilniji sa Benzemom nego što bi to bio Kane, te smatraju da bi francuski i engleski napdač bacili sjenu jedan na drugog.

Vlahović ima važeći ugovor s Juventusom do kraja lipnja 2026. godine, a ove je sezone za Staru damu postigao 11 golova i asistirao za još četiri.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!