NaslovnicaVijestiReal Madrid ga prošle godine doveo za 80 milijuna eura, a sada...

Real Madrid ga prošle godine doveo za 80 milijuna eura, a sada ga se žele riješiti!

Španjolski mediji su izvijestili da Real Madrid namjerava prodati Aureliena Tchouamenija, francuskog veznjaka koji je prošlog ljeta stigao iz Monaca za 80 milijuna eura. Prema tim izvorima, Liverpool je zainteresiran za Tchouamenija, a Jurgen Klopp, menadžer Redsa, smatra da bi on bio savršeno rješenje za sredinu terena njegove momčadi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Real Madrid je dogovorio dolazak Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund kako mediji navode, a Toni Kroos je nedavno potpisao novi ugovor, što znači da će vezna linija kraljevskog kluba biti izuzetno konkurentna. Tchouameni se suočava s izazovom jer nije redovni starter, te bi bio zainteresiran za prelazak u Liverpool, gdje bi imao važniju ulogu. Pregovori između dva kluba već su u tijeku.

Očekuje se da će dolazak Bellinghama u Madrid značajno utjecati na financijsko stanje Reala, budući da je transfer vrijedan oko 150 milijuna eura. S obzirom na planove Kraljeva za ponovni pokušaj dovođenja Kyliana Mbappea iz PSG-a, postaje jasno da će Realu biti potreban znatan kapital, pa stoga se planiraju riješiti francuskog veznjaka. Tchouameni je ove sezone odigrao 41 utakmicu za Real Madrid u svim natjecanjima, ali nije postigao golove, iako je upisao četiri asistencije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!