NaslovnicaVijestiReal Madrid donio odluku koja se Kylianu Mbappeu neće svidjeti

Real Madrid donio odluku koja se Kylianu Mbappeu neće svidjeti

Prema izvještaju L’Equipea, Real Madrid je obavijestio nekoliko saveza, uključujući i Francuski nogometni savez, da neće dopustiti svojim igračima sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Parizu. Ova odluka dodatno komplicira sudjelovanje Kyliana Mbappea, koji bi se trebao pridružiti španjolskom klubu ovog ljeta.
Kapetan francuske reprezentacije je više puta istaknuo svoju želju da sudjeluje na Olimpijskim igrama u Parizu jer postoji pravilo koje omogućuje momčadima da dodaju tri igrača starija od 23 godine. Međutim, budući da Olimpijske igre nisu dio FIFA-e, klubovi nisu obvezni pustiti svoje igrače na natjecanje.

“Real je poslao pismo svim savezima, uključujući FFF, da im kaže da neće pustiti svoje igrače na Olimpijske igre”, rekao je izvor za AFP.

Ovo pismo predstavlja lošu vijest za Kyliana Mbappea, koji je prije nekoliko tjedana čelnicima PSG-a najavio da će na kraju sezone napustiti klub i ovog ljeta potpisati za Real Madrid.

Didier Deschamps izjavio je da je “vrlo teško spojiti dva takva natjecanja” poput Eura i Olimpijskih igara, ocjenjujući to kao izazovno zbog psiholoških i fizičkih napora, bez mogućnosti odmora. Thierry Henry, trener francuske olimpijske reprezentacije, je sa svoje strane objasnio da je odluka hoće li Mbappea pozvati na Olimpijske igre ili ne “u rukama kluba, a ne igrača”.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!