NaslovnicaVijestiReal Madrid je u finalu Lige prvaka!

Real Madrid je u finalu Lige prvaka!

Real Madrid će treću godinu za redom igrati u finalu Lige prvaka, time su oborili rekord Juventusa iz 1998. godine. Madridski klub večeras je remizirao sa Bayernom 2-2 (rezultat prve utakmice 2-1 u korist Reala), te su sa ukupnih 4-3 prošli u finale najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

Bayern je stigao u vodstvo već u trećoj minuti susreta pogotkom Kimmicha nakon nespretne reakcije Sergija Ramosa. Nešto manje od deset minuta kasnije Karim Benzema poravnava rezultat na 1-1 nakon odličnog centaršuta Marcela. Do kraja prvog poluvremena vidjeli smo po par prilika sa obje strane, uglavnom je Bayern držao loptu u nogama, ali nisu uspjeli postići pogodak za 2-1. Na početku drugog poluvremena – šok za minhenski klub.

[su_live_koeficijenti]

Katastrofalna greška vratara Bayerna, Svena Ulreicha koja se zaista rijetko viđa u svijetu nogometa. Karim Benzema je to lako iskoristio i postigao pogodak za vodstvo Reala i erupciju oduševljenja na Santiago Bernabeuu. Vidno razdrmani igrači Bayerna nastavili su dalje u punom ritmu. Redale su se šanse ispred gola Keylora Navasa koji je večeras fenomenalno branio i sigurno je jedan od najzaslužnijih igrača za prolazak u finale Lige prvaka.

James Rodriguez, bivši igrač Real Madrida iz kojeg je otišao u Bayern postiže pogodak u 63. minuti utakmice nakon ubačene lopte sa strane koja se odbila od braniča Real Madrida, James je odlično natrčao i postigao pogodak za izjednačenje. Do kraja utakmice Bayern je imao par dobrih prilika za povesti, ali Keylor Navas je pokazao da posjeduje iznimnu kvalitetu.

Real Madrid se tako plasirao u veliko finale u Kievu, glavnom ukrajinskom gradu gdje će pokušati 13. put u svojoj povijesti da se domogne trofeja Lige prvaka. Madriđani će svog protivnika saznati sutra kada je na programu revanš susret između Rome i Liverpoola na stadionu Olimpico u Rimu.

Evo i najzanimljivijih reakcija na društvenoj mreži Twitter nakon susreta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!