NaslovnicaVijestiReal Madrid do kraja siječnja dovodi dva nova pojačanja: Situacija se mora...

Real Madrid do kraja siječnja dovodi dva nova pojačanja: Situacija se mora popraviti

Real Madrid je možda odbranio titulu Lige prvaka, ali sada stvari ne idu previše dobro za ekipu Zinedine Zidanea. To ih je navelo da prate dva igrača iz Borussije Dortmund.

Real Madrid do kraja

Nitko nikada nije obranio naslov Lige prvaka dok Real Madrid nije uspio pobijediti Juventus u svibnju, ali se očekivalo da će Los Blancosi osvojiti i po treći put za redom ove sezone.

Međutim, ekipa Zinedine Zidanea nije počela ovu sezonu kako se očekivalo od njih. Nakon samo 20 utakmica, Los Blancosi su 16 bodova iza Barcelone, dok su protiv Spursa izgubili u Ligi prvaka završili kao drugoplasirana ekipa u skupini, a sada u osmini finala igraju protiv PSG-a.

Nije iznenađenje da Florentino Perez već razmišlja o pojačavanju ekipe i Zidaneove vladavine, jer bi menadžer mogao biti pod pritiskom ukoliko se loši rezultati nastave. No, mislim da je za to već kasno i da se pritisak već nagomilao. Zidane bi također mogao biti pred kraju svoje vladavine u Real Madridu. Perez je ljut i želi neku promjenu.

[su_watch_live_football]

Perez voli dovoditi velika imena i prema pisanju El Gola, predsjednik kluba prati dva najbolja igrača Borussije Dortmund, gdje se sugerira da će krenuti po Pulišića i Juliana Weigla.

Isti izvor također izvještava da bi Lucas Vazquez i Marcos Llorente mogli biti prodani, kako bi dva već navedena igrača iz Bundesliga mogli doći u Realovu momčad.

[su_bet365_app]

Dortmund je bio ekipa koja prodaje igrače u posljednjih nekoliko godina, a također su kao što svi znamo prodali Ousmane Dembelea u Barcelonu na ljeto, kao zamjenu za Neymara, koji je pobjegao u PSG.

Dortmund je pobijedio dvije od posljednje četiri utakmice u Bundesligi i 13 bodova su iza Bayern Municha u ligi, dok su također u vrlo lošoj formi i u Ligi prvaka, završili su treći u skupini sa Real Madridom i Tottenhamom, a sada igraju u Europskoj ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!