NaslovnicaVijestiReal Madrid krenuo u akciju: Na adresu Manchester Cityja stiže ponuda od...

Real Madrid krenuo u akciju: Na adresu Manchester Cityja stiže ponuda od 88 milijuna funti

Manchester Cityjeva zvijezda Kevin De Bruyne je jedan od najboljih igrača ovog kluba, a sada je Real Madrid zagrizao za njega, navodi se u izvješću.

Real Madrid krenuo

Španjolski list Don Balon tvrdi da menadžer Real Madrida planira dovesti belgijskog internacionalca u siječnju.

Međutim, izvješće vjeruje da Manchester City neće željeti da proda bivšeg igrača Chelseaja i Wolfsburga.

26-godišnjak trenutačno boravi u Manchester Cityju i njegov ugovor važi do 2021. godine, a odigrao je veliku ulogu u njihovom nevjerojatnom početku sezone.

[su_bonus]

Njegova nevjerojatna forma je očito zainteresirala mnoge klubove širom Europe, pa tako i predsjednika Real Madrida Florentino Pereza, koji je u potrazi za novim pojačanjima za Los Blancose, koji su već 19 bodova iza žestokog rivala Barcelone u La Ligi i njihove nade su sada skroz pale. No, Florentino Perez mora nešto uraditi po tom pitanju.

Menadžer Građana, Pep Guardiola se nada da će De Bruyne svoju budućnost predati Manchester Cityju budući da Španjolci razmišljaju o ponudi od 88 milijuna funti ili 100 milijuna eura.

Kevin De Bruyne je belgijski profesionalni nogometaš, koji igra na poziciji ofanzivnog veznog za Manchester City i reprezentaciju Belgije.

Profesionalnu karijeru je započeo u Genku, sa kojim je osvojio prvenstvo Belgije u sezoni 2010/11, a zatim prešao u Chelsea, gdje je igrao vrlo malu ulogu i poslat je na pozajmicu u Werder.

[su_no1forfootball]

2014. godine je prešao u Wolfsburg za 18 milijuna eura, a nakon dvije sezone u Manchester City za 65 milijuna eura, što je rekord Wolfsburga.

Za Manchester City je debitovao 12. rujna 2015. godine protiv Crystal Palacea, ušao je u igru u 25 minuti umjesto Sergio Aguera. Prvi gol za City je postigao 19. rujna protiv West Hama u porazu od 2-1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!