NaslovnicaVijestiREAL MADRID KRENUO ŽESTOKO: Zidane ispunjava svoje obećanje i nudi 125 milijuna...

REAL MADRID KRENUO ŽESTOKO: Zidane ispunjava svoje obećanje i nudi 125 milijuna funti za zvijezdu Uniteda!

Real Madrid će, kako izvještaji nalažu, iskušati svoju sreću sa ponudom za zvijezdu Manchester Uniteda Paul Pogbu ovog ljeta.

U međuvremenu se ime Francuza ponovo vraća na naslovnice, a njegova budućnost je u nedoumici unatoč značajnom poboljšanju u formi pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera ove sezone.

Međutim, sa Zinedine Zidaneom u Realu, čini se da United možda ima razloga za zabrinutost.

To je zato što je, prema pisanju The Suna, Zidane prethodno rekao Pogbi da će ga pokušati ponovno potpisati jednog dana nakon što je to pokušao uraditi kada je bio u Juventusu.

U izvješću se i dalje navodi kako je Madrid spreman platiti velike novce za 26-godišnjaka dok spremaju veliki ljetni remont, a očekuje se da će igrač koštati oko 125 milijuna funti.

Ako Real uspije namamiti Pogbu sa Old Trafforda, to bi za njih mogla biti sjajna stvar, ali to bi bio apsolutno start iz noćne more za Solskjaera kao stalnog menadžera Manchester Uniteda.

Norvežanin je bio veliki hit kao privremeni menadžer, pri čemu je Pogba odigrao ključnu ulogu u dobroj formi njegove ekipe, tako da bi njegov gubitak bio veliki korak unazad za Solskjaera.

Najnovije vijesti

Evo na koje susrete je Tonali stavljao oklade i time zaradio...

0
Talijanski nogometaš Newcastlea, Sandro Tonali (23), kažnjen je ponovno, ovaj put s dva mjeseca uvjetne zabrane nastupa i novčanom kaznom od 20.000 funti zbog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!