NaslovnicaVijestiREAL MADRID KUPUJE U PREMIER LIGI: Žele igrača Uniteda, Tottenhama i Wolvesa...

REAL MADRID KUPUJE U PREMIER LIGI: Žele igrača Uniteda, Tottenhama i Wolvesa – spremni ponuditi James Rodrigueza u dogovor!

Real Madrid izgleda kao da bi trebao napraviti veliki remont svog tima u narednih nekoliko sezona. Toni Kroos, Luka Modrić, Gareth Bale, Marcelo, Karim Benzema i Sergio Ramos postaju stariji i možda neće imati veliku vrijednost ponovne prodaje.

REAL MADRID KUPUJE

Uvođenje finansijskog fer-pleja također znači da ne mogu jednostavno da potroše milijune oko sebe kako bi potpisali cijeli novi tim. Još uvijek mogu potrošiti više od većine, ali nedovoljno za obnovu čitavog tima.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Kao rezultat, razmjenu igrača bi mogli gledati na mogući način uklanjanja nekih praznina. James Rodriguez se trebao prodati prošlog ljeta, tako da nije šok vidjeti ga ponovo povezanim sa odlaskom u sljedećih nekoliko mjeseci.

Prema izvješću Eldesmaraquea, Real Madrid se nada da će ga upotrijebiti kao neku vrstu kolaterala, jer ima interesa za potpisivanje tri trenutna veznjaka Premier lige.

Igrači u pitanu su Ruben Neves iz Wolvesa, Paul Pogba iz Manchester Uniteda i Christian Erksen iz Spursa. Oni pričaju kako bi mogli poslati Jamesa u zamjenu za smanjenu naknadu za transfer ovih igrača.

To ne bi imali smisla u slučaju Eriksena, s obzirom da mu ugovor istječe na kraju sezone. Nije jasno za koji novac bi ga Spursi željeli prodati u siječnju, ali morate misliti da je to manje nego što bi Real mogao dobiti za prodaju Jamesa.

Pogba će koštati mnogo, kao i Kolumbijac za United u slučaju prodaje, dok Wolves osjeća da Neves vrijedi pristojnu sumu novca, kao i James.

U ovom trenutku to je samo razgovor na papiru i čini se da ništa nije blizu, ali zanimljivo je vidjeti da Real upotrebljava taktiku nudeći druge igrače kao zamjenu kad god bi željeli dovesti novo pojačanje.

Sljedećih nekoliko prijelaznih rokova, ekipa sa Bernabeua će definitivno biti zauzeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!