NaslovnicaVijestiREAL MADRID MORA SMANJITI TROŠKOVE: Prodaju dvije zvijezde kako bi nadomjestili 200...

REAL MADRID MORA SMANJITI TROŠKOVE: Prodaju dvije zvijezde kako bi nadomjestili 200 milijuna eura!

Real Madrid bi mogao biti prisiljen prodati igrače poput Gareth Balea i Jamesa Rodrigueza u siječnju, ako žele da se pridržavaju UEFA-inog finansijskog fer pleja.

REAL MADRID MORA

Prema pisanju Marce, Los Blancosi su na ljeto potrošili 350 milijuna eura kako bi doveli igrače poput Eden Hazarda i Luke Jovića, te su skupili samo 150 milijuna eura od prodaje igrača, što znači da se još uvijek suočavaju sa manjkom od 200 milijuna eura.

Odluka UEFA-e kojom se navodi da je maksimalni neto trošak koji jedan klub može imati jeste 100 milijuna eura, razlika od 200 miijuna je ogromna, te je to velika riga za Madrid, a ako ga ne uspiju nadomjestiti, mogli bi se suočiti sa sankcijama FFP-a.

Stoga bi budućnost Balea i Rodrigueza na Santiago Bernabeu mogla biti ugrožena, posebno uz izvješće u kojem se navodi da Madrid neće prestati sa pojačanjima i ulaganjem.

Gareth Bale je imao teško vrijeme u Real Madridu ove sezone, a dobio je zvižduke od sopstvenih navijača nakon što je držao zastavu “Vels, Golf. Madrid” u tom redoslijedu, dok je bio na međunarodnoj dužnosti.

Rodriguez je u međuvremenu odradio svega 422 minute ove sezone u devet utakmica, dok je ušao i u svoje najbolje godine, te će sigurno tražiti transfer iz Reala.

Madrid planira smanjiti troškove već nekoliko godina, što u izvješću objašnjava njihove rizične transfere kao što su Vinicius Junior i Rodrygo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!