NaslovnicaVijestiReal Madrid na ljeto planira veliki remont: Prodaju pola momčadi!

Real Madrid na ljeto planira veliki remont: Prodaju pola momčadi!

Iz Španjolske nam dolaze vijesti o velikom remontu momčadi koju Real Madrid priprema za ljeto!

Real Madrid na ljeto

Brojni igrači su postali višak zahtjeva. Kraljevski klub na ljeto želi prodati pola svoje momčadi. S obzirom da im je cilj dovesti Haalanda i Mbappea, za to će im trebati mnogo novca, koji namjeravaju zaraditi od prodaje brojnih zvijezda.

Prije svega Madriđani se žele riješiti Marcela, Jovića, Balea, Isca, Ceballosa, Mariana i Odriozole. Osim toga su zaintereisirani za prodaju Odegaarda, Militaoa i Marca Asensija.

Španjolski mediji tvde da bi klub također mogao napustiti i Lucas Vazquez, jer nije prihvatio novi ugovor. Napominjemo da je i dalje upitna budućnost Sergija Ramosa i ukoliko ne postigne dogovor sa Realom, otići će besplatno na kraju sezone.

Međut onima kojima istječe ugovor je i Luka Modrić. Međutim, on će ostati jer je već dogovorio jednogodišnje produženje suradnje.

Real Madrid bi ovog ljeta mogao zamijeniti i trenera. Zinedineu Zidaneu istječe ugovor 2022. godine, a na konferencijama za novinare rado govori o svojoj budućnosti. Kako stvari stoje mogli bi ga zamijeniti Joachim Low ili Julian Nagelsmann.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!