NaslovnicaVijestiReal Madrid na ljeto uz Kyliana Mbappea dovodi i njegovog brata Ethana

Real Madrid na ljeto uz Kyliana Mbappea dovodi i njegovog brata Ethana

Saga o Kylianu Mbappeu i njegovom prelasku iz Paris Saint-Germaina u Real Madrid konačno je dobila epilog, a uz francuskog nogometnog virtuoza, na Santiago Bernabeu će zaigrati i njegov osam godina mlađi brat, Ethan.

Kylian Mbappe, kapiten Francuske, izazivao je pozornost od trenutka kada je prešao iz Monaca u PSG 2017. godine. Tada je postavio specifičan zahtjev – da klub dovede i njegovog mlađeg brata Ethana, koji je tada, kao 11-godišnjak, igrao za niželigaški klub AS Bondy.

Ethan Mbappe je u međuvremenu napredovao, a u seniorskoj ekipi PSG-a ostvario je tri nastupa – jedan u Ligue 1 i dva u Kupu Francuske, noseći na leđima broj 38 i natpis E. Mbappe. No, s Kylianovim odlaskom iz PSG-a, i Ethan će pratiti starijeg brata u novu avanturu.

Ovaj transfer podsjeća na situaciju iz 2017. godine kada je Kylian postavio isti uvjet prilikom prijelaza u PSG. Sada, skoro sedam godina kasnije, braća Mbappe ponovno će dijeliti svlačionicu, ovaj put u Real Madridu.

Španjolski mediji također najavljuju da bi braća u Realu mogla postati uobičajena pojava. Primjerice, Jude Bellingham, igrač Realovog rivala Borussije Dortmund, navodno lobira kod predsjednika Florentina Pereza kako bi doveo svog brata Jobea iz redova Southamptona.

Slijedeća sezona u Real Madridu bit će obilježena braćom Mbappe, a očekuje se da će njihov dolazak dodatno ojačati momčad i pridonijeti novim uspjesima Kraljevskog kluba.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!