NaslovnicaVijestiREAL MADRID NAJAVIO NOVO POJAČANJE: U glavni grad Španjolske stigao 'Japanski Messi'

REAL MADRID NAJAVIO NOVO POJAČANJE: U glavni grad Španjolske stigao ‘Japanski Messi’

Real Madrid je potvrdio potpisivanje japanskog napadača Takefusu Kuboa, 18-godišnjeg napadača koji je prethodno bio u rangu mladih u Barceloni.

REAL MADRID NAJAVIO

Tinejdžer potpisuje iz FC Tokija i bit će dio madridske momčadi “Castilla” za sljedeću sezonu, potvrdili su Los Blancosi.

U izjavi na svojim internetskim stranicama, Madrid opisuje Kuboa kao ‘jednog od najperspektivnijih mladih igrača u svjetskom nogometu.’

Po španjolskom nogometnom novinaru Samuelu Marsdenu katalonski giganti su se nadali da će ovog ljeta potpisati japanskog internacionalca. Međutim, Kubo je odlučio da se pridruži Madridu nakon što je ponudio više novaca i obećanja.

Kubo je debitirao prošlog tjedna u prijateljskom susretu protiv Salvadora, te je dio japanske momčadi za Copa Americu 2019.

Goal je objavio videozapis koji pokazuje koliko je talentiran ovaj mladić…

Nakon što je Kubo promatran u akciji, lako je vidjeti zašto je dobio nadimak ‘Japanski Messi’.

Poput legende Barcelone i Argentine, Kubo je blagoslovljen brilijantnom lijevom nogom iogromnom kontrolom lopte.

Kubo je, prema pisanju AS-a, također bio na radaru Manchester Cityja, Bayerna Munchena i PSG-a.

Dogovor je bio, kako se izvješćuje, da ode u Barcu B, ali je odbio povratak na Nou Camp u korist preseljenja na Bernabeu.

Kubo je u početku napustio Barcu 2015. godine nakon što je klub kaznio FIFA-u.

On postaje šesto ljetno pojačanje Madrida nakon kupnje Eden Hazarda, Luke Jovića, Eder Militaoa, Ferlanda Mendyja i Rodryga.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!