NaslovnicaVijestiREAL MADRID NAJAVLJUJE NOVO POJAČANJE U NAREDNIH 48 SATI: Stiže zvijezda iz...

REAL MADRID NAJAVLJUJE NOVO POJAČANJE U NAREDNIH 48 SATI: Stiže zvijezda iz Premier lige!

Real Madrid najavljuje novo pojačanje u narednih 48 sati! Stiže zvijezda iz Premier lige! Brahim Diaz je nesumnjivo jedan od najtalentiranijih mladih nogometaša koji ima potencijal da postane odličan igrač u godinama koje dolaze i Manchester City je naporno radio iza klulisa kako bi ga uvjerio da potpiše novi ugovor.

REAL MADRID NAJAVLJUJE

No, čini se da je mladi igrač odbio novi ugovor Manchester Cityja i sada se Real Madrid sprema za najavu novog pojačanja Diaza.

Diaz se Manchester Cityju pridružio kao mladi igrač iz španjolske momčadi Malage prije pet godina u dobi od 14 godina. Manchester City je platio naknadu za transfer i kompenzacijski paket u regiji od 350.000 funti Malagi, a Diaz je uveden u mladu momčad Građana.

Njegova vještine su se brzo isticale i postale sastavni dio napadačkog trija mlade momčadi Manchester Cityja – Jadon Sancho, Brahim Diaz i Phil Foden. Doista, od tih igrača Diaz se najviše izdvajao i primao pohvale, prvo Mike Summerbee, veleposlanik Manchester Cityja, a kasnije i Pep Guardiola.

Njegov ugovor u Cityju istječe 30. lipnja 2019. godine, ali se podrazumjeva da je dogovorio preseljenje u Real Madrid za početnu naknadu od oko 15 milijuna funti plus neke dogovorene buduće klauzule koje se odnose na nastupe. Doista, najava se očekuje u narednih 48 sati, jer Real Madrid očito želi igrati sa njim u nadolazećoj kup utakmici.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!