NaslovnicaVijestiREAL MADRID NAJAVLJUJE TRANSFER EDEN HAZARDA U PONEDJELJAK: Belgijanac potpisao šestogodišnji ugovor...

REAL MADRID NAJAVLJUJE TRANSFER EDEN HAZARDA U PONEDJELJAK: Belgijanac potpisao šestogodišnji ugovor koji će mu donijeti 400.000 funti tjedno!

Prema izvješćima, Chelseajeva zvijezda Eden Hazard bit će objavljen kao igrač Real Madrida u ponedjeljak, jer je dogovorio masivan i unosan ugovor sa Madridom.

REAL MADRID NAJAVLJUJE

Prema Španjolskom mediju AS, Real Madrid će u ponedjeljak objaviti Hazardov transfer, dok je klub navodno zabilježio 3. lipanj, gdje su rekli da će obavijestiti svijet o jednom od njihovih najvećih uspjeha u posljednjih nekoliko godina.

Madrid je dugogodišnji obožavatelj 28-godišnjaka i čini se da će ovog ljeta zvijezda napokon imati priliku da se preseli u glavni grad Španjolske i radi pod ikonom Zinedine Zidaneom.

Prema The Sunu, Madrid je pristao platiti Chelseaju nevjerojatnih 115 milijuna funti za potpis ove zvijezde, što uključuje 15 milijuna funti u potencijalnim dodacima.

Pratite nas i na Instagramu!

Napadač će postati jedan od najviše plaćenih igrača u svjetskom nogometu sa izvješćem koje naglašava da je Hazard dogovorio šestogodišnji ugovor sa španjolskim didovima koji vrijedi 400.000 funti tjedno.

Nakon što je potencijalni transfer završen, Hazard će biti vezan za ugovor koji vrijedi nevjerojatnih 125 milijuna funti tijekom njegovog očekivanog boravka na Bernabeu.

Navijači Chelseaja će se nadati da će Hazard napraviti još jedan nevjerojatan nastup prije odlaska, gdje bi se mogao povući iz kluba na visokoj razini, ako večeras pobijede u finalu Europske lige protiv Arsenala.

Chelsea – Arsenal: Najava finala Europske lige!

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!