NaslovnicaVijestiReal Madrid napravio odluku o budućnosti Luke Jovića!

Real Madrid napravio odluku o budućnosti Luke Jovića!

Real Madrid je odlučio uložiti svoju vjeru u Luku Jovića i navodno će se oduprijeti bilo kakvim transfenim pristupima za napadača ovog lejta usred velikog interesa Arsenala.

Real Madrid napravio

Topnici će ovog ljeta vjerojatno biti na tržištu za novog napadača, jer Aubameyangu ugovor istječe sljedeće godine.

Arsenal ne želi riskirati svog najboljeg strijelca i spremni su uložiti novac, s tim da klub iz sjevernog londona gleda na Jovića kao potencijalnu zamjenu.

Sprski internacionalac se namučio u svojoj prvoj sezoni na Bernabeu, postigavši samo dva gola u 24 nastupa, ali Mikel Arteta ga vidi kao igrača koji bi mogao voditi njegov napad.

Nažalost za Arsenal, koronavirus kriza možda je ugušila njihove nade za dovođenje Jovića, a španjolski list AS javlja da Real neće dopustiti da napadač napusti klub ovog ljeta.

Realu bi bilo vrlo komplicirano potpisati novog napadača na ljeto – pogotovo sa transfer tržištem koje je vrlo nestabilno s toliko klubova koji imaju finansijskih poteškoća.

Oni su željni potpisati Erlinga Haalanda, ali neće ovog ljeta pratiti napadač Dortmunda, jer njegova klauzula o oslobađanju iznosi 75 milijuna eura, a postat će aktivna tek od siječnja pa nadalje.

Umjesto toga, Real Madrid je spreman dati Joviću još jednu sezonu da se dokaže i osjećaju da 22-godišnjak – koji se dokazao u Frankfurtu i u Bundesligi – i dalje ima ogroman potencijal.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!