NaslovnicaVijestiReal Madrid nije više najskuplji klub na svijetu!

Real Madrid nije više najskuplji klub na svijetu!

Barcelona je najskuplja momčad na svijetu nakon što je skinula Real Madrida sa trona, okončavši 16-godišnji duopol na vrhu tabele.

Real Madrid nije

Već više od deset godina Real i Manchester United su jedine dvije momčadi koje su bile na vrhu Forbesove liste najskupljih nogometnih momčadi.

Los Blancosi su zauzeli prvo mjesto u pet navrata, dok su Crveni đavoli na vrhu ljestvice bili nevjerojatnih 11 puta.

Prošle su godine je Real opet zavladao svijetom, no ove godine ih je zamijenila Barcelona, unatoč tome što katalonski giganti imaju finansijskih problema.

Prema izvješću, unatoč tome što je pandemija Covid-19 pogodila većinu svjetskih klubova, vrijednost je ipak porasla za 30% u odnosu na prije dvije godine.

Barcelona je zauzela prvo mjesto sa vrijednošću od 4.76 milijardi dolara, dok je Real sada na drugoj poziciji sa 4.75 milijardi dolara, a treći je Bayern sa 4.21 milijardu.

Nakon duge dominacije, United je sada na četvrtom mjestu sa vrijednošću od 4.2 milijarde dolara, a Liverpool je peti sa 4.1 milijardu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!