NaslovnicaVijestiReal Madrid nudi čak 5 igrača Manchester Unitedu u zamjenu za Paula...

Real Madrid nudi čak 5 igrača Manchester Unitedu u zamjenu za Paula Pogbu!

Prema pisanju engleskih i španjolskih medija, čelnici Real Madrida su spremni ponuditi čak pet igrača Manchester Unitedu kao dio dogovora oko moguće kupovine Paula Pogbe.

Real Madrid nudi pet igrača za Pogbu

‘Kraljevski’ klub ovog ljeta očekuje potpuni remont tima, budućnost mnogih zvijezda je dovedena u znak pitanja. Jučer je potvrđen dolazak novog napadača Luke Jovića iz Eintracht Frankfurta za 50 miliona eura, dok se ovih dana očekuje i dolazak Edena Hazarda iz Chelseaja.

Još jedna od dugoročnih meta Madriđana je i Paul Pogba, za kojeg planiraju platiti nešto manje novca kako izvještava The Times. U izvješću piše kako žele izbjeći potencijalno kršenje financijskog fair playa, te su spremni ponuditi čak pet svojih igrača, uključujući i Garetha Balea, koji gotovo sigurno odlazi sa Santiago Bernabeua ovog ljeta.

Bivši krilni igrač Tottenham Hotspura nije u planovima Zinedinea Zidanea za sljedeću sezonu, a francuski stručnjak je i sam nedavno priznao kako se Velšanin ne uklapa u njegov sistem. Od ostalih igrača koje bi Real Madrid mogao ponuditi Unitedu, tu su James Rodriguez, koji je protekle dvije sezone proveo na posudbi u Bayern Munchenu, ali se vraća u Madrid ovog ljeta, kao i Isco, čija budućnost još uvijek nije poznata, s obzirom da je u jako dobrim odnosima sa Zidaneom. Golman Keylor Navas i lijevi bek Theo Hernandez također bi mogli biti ponuđeni ‘Crvenim vragovima’, s obzirom da su odavno izgubili mjesto u početnih jedanaest Los Blancosa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!