NaslovnicaVijestiReal Madrid nudi Garetha Balea i 50 miliona za jednu od najvećih...

Real Madrid nudi Garetha Balea i 50 miliona za jednu od najvećih zvijezda Tottenhama!

Krilni igrač Real Madrida Gareth Bale sinoć je ispraćen zvižducima cijelog Santiago Bernabeua dok je napuštao teren pola sata prije kraja El Clasico. Reprezentativac Velsa, baš kao i ostatak ofanzivnog dijela tima, nije pokazao ništa, te su ti zvižduci bili opravdani.

Real Madrid nudi Balea za Eriksena

29-godišnjak je u sat vremena provedenih na terenu loptu dodirnuo samo 20 puta. On ove sezone na svom kontu ima tek 13 golova u svim takmičenjima, uključujući i Svjetsko klupsko prvenstvo, što je jako loš učinak, s obzirom da u timu više nema Cristiana Ronalda.

U posljednjih nekoliko tjedana pojavile su se brojne špekulacije kako je u svađi sa pojedinim suigračima, te čelnici kluba ozbiljno razmišljaju o njegovoj prodaji. Ipak, problem predstavlja njegova plata, koja iznosi čak 350,000 funti tjedno, i ne postoji mnogo klubova koji mu mogu ponuditi nešto slično.

Engleske novine The Mirror danas izvještavaju kako je predsjednik kluba Florentino Perez osmislio plan, te želi ponuditi Balea u zamjenu za zvijezdu njegovog bivšeg kluba Tottenham Hotspura, Christiana Eriksena. Danski reprezentativac još uvijek nije produžio ugovor sa Spursima, a trenutni mu ističe na kraju sljedeće sezone. U izvješću također piše kako su ‘kraljevi’ uz Balea spremni ponuditi i 50 miliona funti, kako bi natjerali londonski klub na prodaju jednog od najboljih veznjaka na svijetu u ovom trenutku, što također pokazuje koliko je Bale izgubio na vrijednosti u posljednjih godinu dana.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!