NaslovnicaVijestiReal Madrid obara svjetske rekorde: Svojoj zvijezdi nude sedmogodišnji ugovor sa otpusnom...

Real Madrid obara svjetske rekorde: Svojoj zvijezdi nude sedmogodišnji ugovor sa otpusnom klauzulom od 940 milijuna funti!

Real Madrid će Viniciusu Junioru ponudu produljenje ugovora koje će oboriti svjetske rekorde i koji sa sobom nosi izvanrednu otpusnu klauzulu od 940 milijuna funti.

Real Madrid obara svjetske

Ovaj 21-godišnjak je ove sezone bio u dobroj formi za Carla Ancelottija, zabio je devet golova u 16 nastupa, postajući praktički nezamjenjiv.

Viniciusov trenutni ugovor ističe tek 2025. godine, ali Realu se već žuri poboljšati uvjete.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Napadač je stigao u Španjolsku u ljeto 2018. i gotovo odmah se uspostavio u prvoj momčadi u svojoj debitantskoj sezoni u La Ligi.

On se, uz kolegu Brazilca Rodryga, smatra budućnošću kluba, toliko da se superzvijezde poput Edena Hazarda muče da dobiju minutažu.

Los Blancosi su odlučni osigurati njegovu dugoročnu budućnost i na taj način spriječiti bilo koji drugi klub da ga odvede.

Velika otpusna klauzula od 940 milijuna funti, prema ABC Spain, pokazuje koliko visoko ocjenjuju mladića.

Štoviše, ako Vinicius ipak potpiše ugovor, to će postati najviša otpusna klauzula u svjetskom nogometu.

Real Madrid je visoke otpusne klauzule učinio sastavnim kamenom temeljcem svakog ponovnog pregovaranja sa zvijezdama momčadi.

Kao rezultat te politike, sedam igrača s najvišim klauzulama na svijetu su u Realu – uključujući Viniciusa.

Vjeruje se da mladić želi ostati na Bernabeuu, što znači da ne bi trebalo biti problema s pregovorima o njegovoj plaći.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!