NaslovnicaVijestiREAL MADRID OBARA SVJETSKI REKORD: Poslali ponudu od 90 milijuna funti za...

REAL MADRID OBARA SVJETSKI REKORD: Poslali ponudu od 90 milijuna funti za zvijezdu iz Serije A!

Real Madrid obara svjetski rekord! Poslali ponudu od 90 milijuna funti za zvijezdu iz Serije A! Real Madrid je navodno poslao ponudu od oko 90 milijuna funti kako bi zapečatio transfer Napolijevog braniča i metu Manchester Uniteda Kalidou Koulibalyja.

Real Madrid obara

Senegalski internacionalac je već dugo povezan sa Crvenim đavolima, a ESPN je nedavno potvrdio da je on jedan od njihovih glavnih ciljeva kako bi riješili problematičnu poziciju obrambenih igrača i da je otvoren za preseljenje na Old Trafford.

Međutim, u velikim novostima iz Italije, izgleda kako bi Koulibaly mogao biti na putu za Real Madrid.

To nam piše Mattina, kako je prevedeno preko talkSPORT-a, tvrdeći da se španjolski giganti spremaju za ponudu od oko 90 milijuna funti za 27-godišnjaka, što je dovoljno da nagovori Napolija da dopusti igraču da ode.

Koulibaly bi također mogao biti dobar potpis i za Real Madrid, budući da dolazi kao dugoročna zamjena za Sergio Ramosa, jer se čini da je ova generacija igrača na Bernabeu na krau svog uspješnog ciklusa.

Real je bio loš ove sezone nakon što su ih na ljeto napustili Cristiano Ronaldo i Zinedine Zidane. Iako Koulibaly ne bi riješio sve njihove probleme, dobar bi početak bio da Los Blancosi pobijede Uniteda u utrci za jednog od najboljih svjetskih braniča.

Ako se Koulibaly bude preselio za 90 milijuna funti, to će oboriti trenutnu svjetsko naknadu za braniča, a trenutno je to naknada od 75 milijuna funti koja je plaćena za Virgil van Dijka u siječnju prošle godine, piše BBC Sport.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!