NaslovnicaVijestiReal Madrid obara svjetski rekord: Šeik donio odluku o prodaji Mbappea

Real Madrid obara svjetski rekord: Šeik donio odluku o prodaji Mbappea

Nakon sedam godina u PSG-u i šest godina od transfera vrijednog 180 milijuna eura, Kylian Mbappe se sprema napustiti klub. Jučer, u Dohi, katarski emir, šeik Tamim bin Hamad Al Thani, postavio je ultimatum.

Do kraja mjeseca, najbolje plaćeni igrač PSG-a mora donijeti odluku: ili produžiti ugovor koji istječe idućeg ljeta ili napustiti klub. Nema alternative jer PSG nema namjeru pustiti svoju superzvijezdu bez naknade, budući da mu godišnje isplaćuje ogromnih 72 milijuna eura. Kasno sinoć, priča je dobila izvjesni nastavak.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon ultimatuma emira, Mbappe je odgovorio da neće nastaviti igrati za PSG nakon lipnja 2024. Kasno sinoć, prema francuskim medijima, emir je donio odluku: Mbappe će biti prodan ovog ljeta, i to je već poznato kome. Prema psgcommunity, katarski emir i Florentino Perez su postigli dogovor o transferu Mbappea koji iznosi 200 milijuna eura fiksno, uz dodatnih 50 milijuna eura bonusa.

Real Madrid i njegov predsjednik Florentino Perez stalno kontaktiraju Mbappea, a osjećaji su obostrani jer je Mbappe u bliskom kontaktu s klubom već barem tri godine.

Nakon šest godina, 260 odigranih utakmica, 212 postignutih golova i 98 asistencija u PSG-u, Mbappe se sprema napustiti klub i pridružiti se Real Madridu.

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!