NaslovnicaVijestiREAL MADRID OBAVIJESTIO NAPADAČA: Slobodan si, možeš otići u siječnju!

REAL MADRID OBAVIJESTIO NAPADAČA: Slobodan si, možeš otići u siječnju!

Real Madrid je senzacionalno objavio da jedan njihov visoko ocijenjen igrač može napustiti tim u siječnju. Prema pisanju španjolskog AS-a, bivši igrač Manchester Cityja Brahim Diaz, rečeno je da može napustiti Madrid u siječnju, dok španjolski divovi žele očistiti neke igrače iz svoje momčadi.

REAL MADRID OBAVIJESTIO

AS je također prije dva tjedna izvijestio da je krilni igrač odbio sve ponude da napusti klub na posudbu ovog ljeta.

Dodaje se da Diaz i njegov otac vjeruju da bi mogao dobiti neke minute u prvom timu, ali mu se ta odluka možda obila o glavu, jer još uvijek nije igrao ove sezone otkako se vratio sa ozljede.

MailOnline izvještava da je talentirani Španjolac napustio Manchester City zbog Los Blnacosa u ugovoru vrijednom do 22 milijuna funti.

Diaz je imao svega 12 nastupa na svim natjecanjima otkako se u siječnju vratio u Španjolsku.

Mučio se da napravi nastup u prvoj momčadi, dok je imao i problem sa ozljedama koji su ga u ključnim trenucima držali po strani, gdje je mogao imati priliku da impresionira.

Diaz je iza Eden Hazarda, Gareth Balea, Lucasa Vazqueza, Viniciusa i potencijalno Rodryga.

To također ne utječe na Marca Asensija koji se našao u ekipi sa ozljedom koja će ga držati van terena skoro cijelu sezonu.

Povratak Diaza u Španjolsku je bio noćna mora.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!