NaslovnicaVijestiReal Madrid odbio prodati zvijezdu Manchester Cityju bez obzira na to koliko...

Real Madrid odbio prodati zvijezdu Manchester Cityju bez obzira na to koliko ponude!

Ove sezone će se uglavnom pamtiti istraga zbog koje je Man City dobio zabranu nastupa u europskim natjecanjima, no važno je zapamtiti da su otišli na Bernabeu i dobili fantastičan rezultat u Ligi prvaka.

Real Madrid odbio

Još uvijek ne znamo hoće li se igrati drugi meč, ali City ima vodstvo od 2-1 i sada bi Sergio Ramos imao zabranu igranja.

Tko zna ima li to ikakve veze s ovom pričom, jer se čini da Real Madrid neće dozvoliti bilo kakav pristup za Raphaela Varanea od ekipe Pepa Guardiole.

Kako izvještava The Daily Star, City ga je promatrao kao glavnu metu koja će pomoći popraviti njihovu obranu, ali Real Madrid će odbiti svaki pristup koji dođe – bez obzira na ponudu.

Čak i ako Real nije sitničav zbog svog nedavnog poraza, ima smisla zadržati Francuza u ovim trenucima.

Marcelo i Sergio Ramos postaju stariji i možda će im preostati samo sezona ili dvije, pa bi puštanje Varane u potpunosti uništilo obrambenu liniju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!