NaslovnicaVijestiReal Madrid odgovorio na glasine o transferu Gvardiola

Real Madrid odgovorio na glasine o transferu Gvardiola

Real Madrid ipak ne radi na dovođenju Joška Gvardiole, a Luku Modrića očekuju na treninzima za tjedan dana, nakon što se odmori od Svjetskog prvenstva. On bi se trebao pridružiti treninzima 28. ili 29. prosinca, potvrdio je klupski dužnosnik.

Marca je u srijedu izvijestila da se Gvardiol “pojavio na horizontu Real Madrida”. Madridski dnevnik piše da se stoper “sviđa” ljudima u Real Madridu, “ali odluka nije donesena”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dužnosnik Real Madrida tvrdi da objavljene informacije o potencijalnom potpisu hrvatskog stopera “nisu točne”. Gvardiol, koji je dobio brojne pohvale za svoje nastupe tijekom Svjetskog prvenstva, ima ugovor s njemačkim RB Leipzigom do ljeta 2027. godine. Njegova trenutna cijena je 60 milijuna eura prema Transfermarktu.

Trener Reala Carlo Ancelotti rekao je na početku sezone da do ljeta neće biti promjena u momčadi te da će nastaviti s istim igračima koje trenutno ima.

Modriću ugovor istječe 30. lipnja, a dužnosnik kaže da će se odluka o eventualnom produžetku donijeti na kraju sezone, kada se vidi kako će završiti natjecateljska godina.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!