NaslovnicaVijestiREAL MADRID ODLUČIO - NAJAVA U PONEDJELJAK: Evo koji će broj nositi...

REAL MADRID ODLUČIO – NAJAVA U PONEDJELJAK: Evo koji će broj nositi Eden Hazard na Santiago Bernabeu!

Eden Hazard će dobiti dres sa brojem sedam kojeg je Cristiano Ronaldo već nosio nakon što je potpisao za Real Madrid.

REAL MADRID ODLUČIO

Očekuje se da će Belgijanac u narednim danima potpisati mega transfer i preseljenje u Madrid, nakon što se ovaj tjedan oprostio od Chelseaja.

On će postati Los Blancosov prvi veliki potpis nakon što je Ronaldo prošlog ljeta otišao u Juventus, budući da španjolski giganti prošle godine nisu uspjeli dovesti niti jedno veliko ime.

U izvješćima se navodi kako je pao dogovor o dovođenju Hazarda u Madrid za 115 milijuna funti, nakon što je vlasnik Chelseaja Roman Abramović došao i prihvatio ponudu u ime odbora.

Očito je da će mu hijerarhija u Madridu dati Ronaldov stari broj dresa, a ne njegov poznati broj koji nosi u Chelseaju.

Taj broj još uvijek zauzima Luka Modrić, dok Mariano Diaz nije uspio ispuniti očekivanja koja dolaze sa brojem sedam.

Prema The Sunu, predsjednik Madrida Florentino Perez želi najaviti transfer početkom tjedna nakon završetka ugovora u ponedjeljak.

Tottenham – Liverpool: Najava engleskog finala Lige prvaka!

Međutim, Chelsea je, kako se izvješćuje igrao teškog pregovarača i odbio je 110 milijuna funti od španjolske ekipe.

Hazard je zainteresiran za transfer i insistirao je da jednostavno čeka da se oba kluba dogovore prije nego što se transfer potvrdi.

Napadač, koji je sedam godina bio u Chelseaju, postigao je dva gola u finalnoj utakmici za Plavce, jer je u srijedu pomogao svojoj momčadi da osvoji Europsku ligu.

Njegova dva gola su osigurala ekipi Maurizija Sarrija da ostvare pobjedu nad Arsenalom (4-1),  a nakon toga je Belgijanac priznao svoju želju da ode.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!