NaslovnicaVijestiREAL MADRID ODRŽAO PREGOVORE: Zvijezda od 100 milijuna eura će osvježiti vezni...

REAL MADRID ODRŽAO PREGOVORE: Zvijezda od 100 milijuna eura će osvježiti vezni red na Santiago Bernabeu!

To je jedna od najtežih odluka koje klub mora donijeti kada neke od etabliranih zvijezda počnu da stare. Ne žele prerano prodavati igrače, ali također ne žele čekati i predugo se oslanjati na njih kako ne bi ostavili veliku rupu nakon odlaska.

REAL MADRID ODRŽAO

Luka Modrić i Toni Kroos su još uvijek izvrsni igrači, ali starost i ozljede su ih počele sustizati. Oba igrača igraju u veznom redu i oni imaju dobru sposobnost da zadrže posjed lopte, ali nemaju dinamičnu nazočnost da bi dobili okvir.

Bilo bi smisla da Zidane dovede nekoga tko ima slične kvalitete, ali da možda može pružiti i više prijetnje u napadu. Središnji trojac Casemiro, Kroos i Modrić više nisu dovoljni na najvišoj razini.

Dinamo Zagreb – Shakhtar: ‘Modri’ favoriti za pobjedu u borbi za drugu poziciju!

Prema priči iz ESPN-a, Real je vodio razgovore sa Napolijem o mogućem potpisivanju Fabiana Ruiza. Španjolac je impresionirao u Seriji A, a Napli je poznat po prodaji svojih najboljih igrača, pa postoji dobra šansa da se transfer dogodi.

Dalje sugeriraju da će potencijalni honorar između 80 i 100 milijuna eura, vjerojatno ovisiti o tome kako će igrati do kraja sezone.

Izvještaj također ukazuje da ga Manchester City vidi kao mogućeg nasljednika Davida Silve, ali izvori ESPN-a kažu da bi se Fabian radije vratio u Španjolsku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!