NaslovnicaVijestiReal Madrid odustao od najvećeg transfera u povijesti zbog Karima Benzeme

Real Madrid odustao od najvećeg transfera u povijesti zbog Karima Benzeme

Nakon dugog razmatranja i pisanja o Real Madridu koji se spremao za svoj najveći transfer u povijesti, nedavno se pojavila vijest da su odustali od tog plana zbog svoje vjernosti Karimu Benzemi.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Real Madrid je do sada napravio najveći transfer u svojoj povijesti kada su doveli Edena Hazarda iz Chelseaja za 115 miliona eura 2019. godine, a trenutno nema naznaka da će se to promijeniti u skoroj budućnosti.

U posljednjih nekoliko tjedana, često se spominjalo kako Florentino Perez namjerava uložiti 120 milijuna eura u dovođenje Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund. Međutim, čini se da su Los Blancosi odustali od toga plana.

Ovaj talentirani nogometaš privukao je pažnju klubova poput Liverpoola, Manchester Cityja i Real Madrida. Međutim, Liverpool se već povukao iz utrke za njegov potpis, a isto su sada učinili i španjolski prvaci.

Iako su španjolski mediji izvijestili da je Real Madrid bio favorit za potpisivanje Judea Bellinghama, čini se da se Kraljevski klub povukao iz utrke za njegov potpis.

Čelnici kluba smatraju da će Nijemci tražiti previsoku cijenu za Judea Bellinghama, te da će biti previsoki i njegovi financijski zahtjevi.

Čelnici Borussije Dortmund navodno bi tražili oko 120 milijuna eura za transfer Judea Bellinghama, no čelnici Real Madrida smatraju da bi taj iznos radije uložili u dovođenje svjetski poznatog napadača.

Razlog tome je Karim Benzema, koji polako prolazi vrhunac karijere, pa uprava kluba smatra da trebaju dovesti novog napadača kao dugoročno rješenje.

Borussia Dortmund ima namjeru zadržati svog dragulja, pa su ponudili impresivnu plaću, više od pet puta veću od njegove trenutne plaće od 2,9 miliona eura godišnje.

Prema izvještaju Bilda, Bellingham će dobiti ponudu za produženje ugovora koja uključuje godišnju plaću od 15 milijuna eura, a da pritom odbije sve druge ponude.

Klub je, osim ponude za novu visoku plaću, Bellinghamu također ponudio otkupnu klauzulu od 150 milijuna eura, što bi bila izvrsna situacija za obje strane.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!