NaslovnicaVijestiReal Madrid ovog ljeta potpisuje napadača od 200 milijuna funti!

Real Madrid ovog ljeta potpisuje napadača od 200 milijuna funti!

Real Madrid želi potpisati napdača Engleske i zvijezdu Tottenhama Harryja Kanea, koji je navodno spreman napustiti londonski klub, navodi se u izvještaju The Suna.

Real Madrid ovog ljeta

Prema izvješću, Kane je priznao da bi mogao napustiti Tottenham, jer se osjeća da se kub zaustavio u razvoju i ne napreduje dovoljno dobro za njega.

Stajalište engleskog kapetana postavilo je vodeće ekipe iz Europe na visoku pripravnost, s klubovima za koje se smatra da planiraju potencijalne ponude za napdača.

Kane još uvijek nije osvojio veliki trofej sa Tottenhamom, što je sigurno palo na pameti ovom napadaču.

Sada se ispostavilo da Real Madrid želi dovesti Kanea u španjolsku prijestolnicu, a prema The Sunu, šef Los Blancosa Florentino Perez ‘gledao je’ Kanea kao dugoročnu zamjenu za Karim Benzemu.

Govoreći o svojoj budućnosti, Kane je rekao: “Volim Tottenham i uvijek ću, ali ako smatram da ne napredujemo kao tim ili ne idemo u pravom smjeru, nisam netko tko bi mogao ostati samo zbog zabave.”

“Ja sam ambiciozan igrač, želim postati vrhunski igrač,” dodao je engleski reprezentativac.

Izvješće The Suna kaže da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy odredio traženu cijenu od 200 milijuna funti za napadača samo kako bi odvratio klubove od njegove kupovine.

U ovom trenutku, Kane ostaje igrač Tottenhama, ali kad se ljetni prijelazni rok otvori, zvijezda londonskog kluba će vjerojatno biti u pokretu, međutim, njegova astronomska tražena cijena sigurno je kamen spoticanja za bilo koji planirani transfer.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!