NaslovnicaVijestiReal Madrid pokušava napustiti La Ligu i preseliti se u Premier ligu!

Real Madrid pokušava napustiti La Ligu i preseliti se u Premier ligu!

Real Madrid navodno pokušava napustiti La Ligu, a prelazak u Premier ligu je njihov omiljeni izbor. Real je daleko najuspješniji klub u Španjolskoj, osvojili su ligu 34 puta u usporedbi sa 26 pobjeda rivala Barcelone i 11 naslova Atletico Madrida.

Real Madrid pokušava napustiti

Međutim, klub uopće nije zadovoljan ligom, zbog dogovora sa investicijskim fondom CVC, koji pokušava kupiti dio španjolskog najvišeg ranga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Predsjednik La Lige ebas se uporno protivio europskoj Superligi, što je razbijesnilo i predsjednika Los Blancosa Florentina Pereza, pa je odnos između lige i kluba na vrlo niskom nivou.

Prema Mundo Deportivu, to je navelo Reala da pogleda alternative i selidbu u inozemstvo. Izvješće tvrdi da bi Premier liga bila Perezov preferirani izbor, što ima smisla s obzirom na ogromne iznose koje timovi u Engleskoj ostvaruju u prihodima od televizije u usporedbi sa onima u Španjolskoj.

Dok se prelazak u englesku Premier ligu smatra kao izbor broj jedan za momčad sa Bernabeua, Perez također gleda u Bundesligu i Seriju A kao opcije.

Mundo Deportivo kaže da bi ovaj potez izazvao šok u cijelom svijetu, ali prema čelnicima klubova, postoje uvjerljivi argumenti koji idu u prilog tome da se to razmotri vrlo ozbiljno.

U izvješću se navodi kako bi Brexit mogao biti ‘najozbiljnija prepreka’ da se taj potez dogodi, iako je najveći problem vjerojatno cijela ideja da Real preseli u Englesku.

Tebas je u svojoj izjavi u potpunosti ugušio tu ideju, rekavši: “Koliko gluposti imamo ovih dana.”

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!