NaslovnicaVijestiReal Madrid ponudio 200 milijuna eura za Neymara

Real Madrid ponudio 200 milijuna eura za Neymara

Prema pisanju katalonskog Sporta Florentino Perez poslao je ponudu od 40 milijuna eura po sezoni i ugovor na pet godina brazilskoj superzvijezdi.

Neymar preferira Barcelonu međutim ne može ih čekati u nedogled a jasno je da Barcelona neće moći financijski parirati ovoj ponudi. Perezu nakon odlaska Cristiana Ronalda treba jedan kapitalac kojeg bi dobio u vidu Neymara i oko kojeg bi mogao graditi imidž kluba. Eden Hazard je doveden kao najveće ovoljetno pojačanje međutim teško samo sa njim mogu parirati Barceloni.

Ukoliko Neymar prihvati Real Madridovu ponuduu postao bi drugi najplaćeniji nogometaš svijeta. Pogađate, prvi je i dalje nedodirljivi Leo Messi.

Koliko god mnogi sumnjali u transfer Neymara u Real Madrid on je itekako moguć budući da Real Madrid može ponuditi 100 milijuna eura u gotovini i igrače poput Garetha Balea, Mariana Diaza, Jamesa Rodrigueza i Keylora Navasa koje bi bili spremni uključiti kao dio ovog transfera.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!