NaslovnicaVijestiReal Madrid ponudio Hazarda i novac za zvijezdu Chelseaja!

Real Madrid ponudio Hazarda i novac za zvijezdu Chelseaja!

Real Madrid planira iskoristiti Edena Hazarda kao zamjenskog igrača u ponudi za zvijezdu Chelseaja Reecea Jamesa, prema izvještajima koji dolaze iz Španjolske.

Hazard se posljednjih tjedana uveliko povezivao sa senzacionalnim povratkom na Stamford Bridge, a Madrid očajnički želi da ga proda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

30-godišnji belgijski krilni igrač nije uspio impresionirati u Madridu od svog transfera 2019. godine, a Los Blancosi su sada snizili traženu cijenu za Hazarda.

Hazarda, koji ima ugovor sa Madridom do 2024. godine, povezuju i sa bivšim klubom Lilleom i engleskim West Hamom i Newcastleom.

Prema El Nacionalu, Madrid je sada spreman iskoristiti belgijskog reprezentativca u dogovoru u kojem bi doveli Jamesa iz Chelseaja.

Španjolske novine izvještavaju da je Carlo Ancelotti zamolio predsjednika Madrida Florentina Pereza da mu dovede Jamesa u pokušaju da osigura pokriće za Danija Carvajala.

Carvajal je ranije ove sezone bio isključen s terena zbog problema s listovima, a 29-godišnji španjolski desni bek trenutno je isključen zbog problema s mišićima.

Perez vjeruje da Madrid može riješiti dva problema s ponudom igrača plus gotovine, pri čemu će Los Blancosi osigurati Jamesa i skinuti Hazarda sa platne liste.

James se smatra bitnim dijelom planova Thomasa Tuchela u Chelseaju i pod ugovorom je s Plavcima do 2025. godine.

22-godišnji desni bek procijenjen je na oko 50 milijuna funti, ali El Nacional tvrdi da bi Roman Abramovich mogao odbiti pristup Madrida.

Abramovich navodno želi vratiti Hazarda u klub, ali nije voljan nastaviti s dogovorom o prodaji Jamesa.

Vjeruje se da je Ancelotti obožavatelj Jamesa i da ga ‘dobro poznaje’, dok ga je menadžer Madrida promatrao kako se razvija tijekom njegovog boravka u Engleskoj.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!