NaslovnicaVijestiREAL MADRID POSLAO PONUDU: 70 milijuna funti + GARETH BALE za jednog...

REAL MADRID POSLAO PONUDU: 70 milijuna funti + GARETH BALE za jednog od najboljih igrača Manchester Cityja!

Real Madrid je navodno spreman isprobati ponudu vrijednu od oko 70 milijuna funti plus Gareth Balea kako bi zapečatio transfer zvijezde Manchester Cityja Raheem Sterlinga.

Sky Sports tvrdi da se Madrid već susreo sa Sterlingom u prošosti i sada izgleda kao da će obnoviti svoj interes za igrača koji je izrazio interes da jednog dana zaigra u La ligi.

Engleski internacionalac bi koštao oko 198 milijuna funti koje je PSG platio za Neymara, tako da ima smisla da Los Blancosi uključuju Balea u ovaj transfer.

Velški krilni igrač već neko vrijeme izgleda van forme i možda će trebati više od toga da uvjere Cityja da proda tako važnog igrača.

Bale je tijekom svojih dana u Tottenhamu bio igrač svjetske klase u Premier ligi, a moglo bi se dogoditi da oživi svoju najbolju formu sa povratkom u Engelsku.

El Desmarque je nedavno povezao bivšu zvijezdu Spursa sa Chelseajem u potencijalnom transferu od 60 miijuna eura, tako da će možda imati druge ponude za povratak u Premier ligu.

30-godišnji Bale bi bio idealna zamjena za Eden Hazarda u Chelseaju, pa bi možda mogao više forsirati taj transfer, nego onaj u City.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!