NaslovnicaVijestiReal Madrid poslao ponudu za Lea Messija!

Real Madrid poslao ponudu za Lea Messija!

U danima kada se sve glasnije govori o odlasku Argentinca sa Nou Campa, ponudu za Lea Messija poslao je ni manje ni više nego najljući rival Real Madrid.

Argentinski novinar Bruno Acosta prenio je putem svog Twitter profila ekskluzivnu informaciju da je Real Madrid poslao službenu ponudu za Lionela Messija, te da su u Barci obavijestili svog najboljeg igrača o pristigloj ponudi.

Omalenom Argentincu ugovor na Camp Nou ističe narednog ljeta, a sve su prilike kako neće biti produžen, jer Messi je već ranije izrazio želju da napusti klub, a kap koja je svakako prelila čašu je nedavni debakl od Bayerna u polufinalu Lige prvaka (2:8).

Messi je navodno i novom treneru Ronaldo Koemanu stavio do znanja da nije zadovoljan situacijom u klubu, te da svoju budućnost ne vidi u dresu Barce, a čini se kako pojedini članovi uprave katalonskog kluba nemaju ništa protiv da Argentinac napusti klub, ali u slučaju odgovarajuće ponude.

Ubjedljivo najbolji strijelac u povijesti kluba i drugi na vječnoj listi nastupa, postigao je 634 gola u 731 odigranoj utakmici za Blaugranu, osvojivši sve što se može osvojiti – španjolsku La Ligu (10 puta), Kup Kralja (6 puta), Superkup Španjolske (7 puta), Ligu prvaka (4 puta), UEFA Superkup (3 puta) i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo (3 puta).

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!