NaslovnicaVijestiReal Madrid poslao ponudu od 70 milijuna + James Rodriguez za zvijezdu...

Real Madrid poslao ponudu od 70 milijuna + James Rodriguez za zvijezdu iz Serije A!

Real Madrid je navodno spreman ponuditi 70 milijuna eura plus James Rodrigueza za potpis Kalidoua Koulibalyja.

Real Madrid poslao

Senegalski internacionalac smatra se jednim od najboljih svjetskih braniča zahvaljujući svojim impresivnim nastupima za Napoli.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Prema španjolskom listu El Desmarque, Los Blancosi su zainteresirani za potpisivanje Koulibalyja i spremni su ponuditi 70 milijuna eura zajedno s Jamesom Rodriguezom u zamjenu za njega. Izvještaj također tvrdi da je Manchester City bio žarko zagrijan za potpis 28-godišnjaka, ali je odustao od pregovora.

Koulibaly je jedan od najboljih braniča na svijetu i nema sumnje da će u nekom trenutku karijere napustiti Napoli i pridružiti se većem klubu. Real Madrid bi mogao biti dobra destinacija za 28-godišnjaka, pogotovo kao dugoročna zamjena za Sergija Ramosa.

70 milijuna eura i James se čini prilično dobrim ugovorom za Koulibalyja. Dodavanje kolumbijskog internacionalca dodalo bi dubinu Napolijevom napadu.

Pod uvjetom da Real Madrid potpiše Koulibalyja, nema sumnje da će na klupi možda biti Sergio Ramos ili Raphael Varane.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!