NaslovnicaVijestiREAL MADRID POSLAO PONUDU: Postigao je 131 gol i stiže za 110...

REAL MADRID POSLAO PONUDU: Postigao je 131 gol i stiže za 110 milijuna eura!

Real Madrid poslao ponudu! Postigao je 131 gol i stiže za 110 milijuna eura! U tijeku su špekulacije o nevoljama oko obnavljanja ugovora Mauro Icardija koji je navodno na meti Real Madrida, koji ga planira dovesti na ljetnom prijelaznom roku.

Real Madrid poslao

Los Blancosi su se mučili do sada ove sezone u napadu, postigavši samo 24 gola u 16 utakmica u Primeri, dajući im najnižu ocjenu na vrhu od prve četiri ekipe na tabeli.

Iako su prošlog ljeta potpisali Mariana Diaza, moglo bi se potvrditi da na kraju nisu uspjeli popuniti prazninu koju je Cristiano Ronaldo ostavio nakon preseljenja u Juventus, pa su tako i dalje potrebna pojačanja na Bernabeu.

Prema pisanju Calciomercata, mogli bi konačno da se pozabave tim problemom tijekom ljeta, budući da se Icardi pojavljuje kao jedan od glavnih ciljeva na prijelaznom roku, jer se čeka nastavak potpisivanja ugovora sa Interom.

Predlaže se da su Nerrazuri pod pritiskom i da brzo djeluju i završe pregovore kako bi osigurali dugoročnu budućnost Argentinskog napadača, inače će Real Madrid pokušati upasti i iskoristiti klauzulu o oslobađanju od 110 milijuna eura koja postoji u njegovom trenutnom ugovoru.

Icardi se čvrsto establirao kao jedan od najplodnijih napadača u Europi koji je postigao 131 gol u 234 utakmice u svojoj karijeri, dok je 120 tih golova došlo u 201 nastupu za Inter od dolaska u talijanske divove 2013. godine.

Vodeći primjer kao kapetan kluba i dokazao je da može isporučiti u Ligi prvaka i ove sezone. On bi bio odlično pojačanje za Real Madrid.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!