NaslovnicaVijestiReal Madrid poslao ponudu za Mbappea. Žele ga dovesti već ovog siječnja!

Real Madrid poslao ponudu za Mbappea. Žele ga dovesti već ovog siječnja!

Real Madrid se nada da će u siječanjskom prijelaznom roku dovesti Kyliana Mbappea u svoju momčad prije isteka ugovora. Mbappeov ugovor na Parku Prinčeva istječe u lipnju, kada može besplatno napustiti PSG. Klubovi izvan Ligue 1 već mogu pregovarati sa francuskim napadačem.

Real Madrid poslao ponudu

Prošlog ljeta Real se nadao da će pobijediti svoje konkurente za njegov potpis i slao je nekoliko ponuda za napadača do nevjeroatnih 200 milijuna eura, ali sve ponude su odbijene.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Real je favorit za njegov potpis ovog ljeta, ali opet ne žele čekati, kaže talijanski nogometni agent Giovanni Branchini, koji tvrdi da su Los Blancosi poslali još jednu ponudu.

“Sada sve ovisi o PSG-u”, rekao je Branchini za Gazetta dello Sport, gdje navodi da je Real Madrid poslao ponudu od 50 milijuna eura prije nekoliko dana.

“Ne znam kako će se ovo odigrati. Čini mi se da je ovaj transfer Florentina Pereza vrijedan pomnog praćenja.”

“Bila bi šteta da se igrač poput Mbappea na ljeto preseli u besplatnom transferu. Ne znam što misle o ovome u Parizu.”

PSG je ostao odlučan zadržati bivšeg igrača Monaca tijekom nagađanja i još se nadaju da će ga uspjeti uvjeriti da ostane.

To se s vremenom čini sve manje vjerojatnim, no šanse da će 23-godišnjaka pustiti prije izgledaju jednako nevjerojatne. No, nitko nije vjerovao da će Messi napustiti Barcelonu, pa je to uradio, tako da ništa nije nemoguće.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!