NaslovnicaVijestiReal Madrid postavio ultimatum Luki Modriću, mora se odreći Hrvatske

Real Madrid postavio ultimatum Luki Modriću, mora se odreći Hrvatske

Još uvijek nema konačnog odgovora Luke Modrića na pitanje o nastavku igranja za hrvatsku reprezentaciju, a u međuvremenu su se pojavile ucjene njegovog kluba Real Madrida. Njemački portal One Football javlja kako je Real postavio ultimatum Modriću da se mora oprostiti od reprezentacije ako želi dobiti novi ugovor od madridskog kluba.

Pregovori oko novog ugovora “otežu” se već mjesecima, a čini se da je tema o reprezentaciji bila ključna cijelo vrijeme jer Modriću nije tako lako oprostiti se od Hrvatske.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rekorder po broju nastupa za hrvatsku reprezentaciju jedan je od rijetkih igrača koji je u veteranskim godinama dobio ponudu Reala za obnovu ugovora. Razlog tome je činjenica da je i sa svojih 37 godina jedan od najboljih svjetskih veznjaka i da želi ostati u Madridu, gdje je već 11 godina.

Modrić će uskoro morati donijeti konačnu odluku jer Hrvatsku predstojećeg ljeta čeka završnica Lige nacija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!