NaslovnicaVijestiReal Madrid postigao još jedan veliki posao nakon Viniciusovog produljenja ugovora

Real Madrid postigao još jedan veliki posao nakon Viniciusovog produljenja ugovora

Nakon što je brazilski nogometaš Vinicius Junior jučer obnovio ugovor s Real Madridom, kraljevski klub postigao je još jedan izuzetno značajan posao koji će uskoro biti službeno potvrđen.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


O čemu je riječ? Rodrygo, drugi brazilski nogometaš u timu Los Blancosa, uskoro će potpisati novi, višegodišnji ugovor s Kraljevima.

Sporazum je već sklopljen, prema novom ugovoru Rodrygo će ostati u momčadi Madrida do ljeta 2028. godine uz nevjerojatnu otkupnu klauzulu od milijardu eura.

Rodrygo je 2019. godine prešao u Real Madrid iz Santosa, a ove sezone je za kraljevski klub, gledajući sva natjecanja, odigrao 16 utakmica. Postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!