NaslovnicaVijestiReal Madrid potvrdio odlazak Ramosa: Danas oproštajna ceremonija!

Real Madrid potvrdio odlazak Ramosa: Danas oproštajna ceremonija!

Službeno je. Sergio Ramos napustiće Real Madrid nakon 16 godina provedenih u klubu. Kraj jedne ere.

Real Madrid potvrdio

U kratkoj izjavi na klupskim stranicama, Los Blancosi su najavili da će se u četvrtak 17. lipnja u 12.30 sati, održati institucionalni čin počasti i oproštaja od njihovog kapetana.

Ramosu će se na ceremoniji pridružiti predsjednik kluba Florentino Perez prije nego što se pred medijima pojave na telematskoj konferenciji za novinare.

Španjolski branič, koji je u 16 sezona za Real ostvario 671 nastup, podigavši 22 trofeja, neko je vrijeme bio povezan sa odlaskom, ali pitanje ostaje; kome će se pridružiti?

Prošlog tjedna objavljeno je da je bivši klub Sevilla ponudio 35-godišnjem središnjem napadaču petogodišnji ugovor.

Ramos je također posljednjih mjeseci povezan s prelaskom u PSG i Manchester United, kao i iznenađujuće glasine u kojima je sudjelovao Liverpool.

Još u siječnju objavljeno je da je Ramos želio prelazak u Manchester United nakon razgovora s legendom kluba Davidom Beckhamom, koji mu je pričao o životu na Old Traffordu tijekom zajedničkog boravka u Španjolskoj.

I nekoliko mjeseci kasnije, potaknuo je glasine o transferu PSG-a komentirajući Neymarovo produljenje ugovora, kao i prateći mnoštvo njihovih trenutnih igrača.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!