NaslovnicaVijestiReal Madrid potvrdio prvo pojačanje za sljedeću sezonu

Real Madrid potvrdio prvo pojačanje za sljedeću sezonu

Real Madrid je potvrdio svoj prvi dolazni transfer za sljedeću sezonu. Fran Garcia, 23-godišnji lijevi bek, dolazi u klub sa Santiaga Bernabeua.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Fran Garcia je već ranije igrao za Real Madrid, prvi put pristupivši klubu 2013. godine. Nakon napornog rada u nogometnoj školi kluba, uspio je izboriti mjesto u B momčadi. Iako je imao ugovor s Real Madridom od 2018. do 2021., za klub je odigrao samo 44 minute u utakmici Kupa kralja protiv Melile prije pet godina.

Fran Garcia je za Rayo Vallecano odigrao 122 utakmice, postigavši pet golova i osam asistencija. Prije dvije godine, Real Madrid je prodao Fran Garciju tom klubu za iznos od dva milijuna eura.

U ugovoru s Rayo Vallecanom postojala je klauzula o odšteti od 10 milijuna eura. Međutim, Real Madrid je zadržao pravo da otkupi igrača po 50 posto nižoj cijeni. Sada su ga otkupili za pet milijuna eura i potpisali s njim ugovor na četiri godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!