NaslovnicaVijestiREAL MADRID PRAVI DVOSTRUKI TRANSFER: Spremni su platiti 140 milijuna eura za...

REAL MADRID PRAVI DVOSTRUKI TRANSFER: Spremni su platiti 140 milijuna eura za dvojac iz Serije A!

Navodi se kako Real Madrid sprema potencijalni dvostruki transfer u iznosu od 140 milijuna eura za Napolijev duo Fabian Ruiza i Kalidou Koulibalyja sljedećeg ljeta.

REAL MADRID PRAVI

Što se tiče Don Balona, za Los Blancose se kaže da će pomno pratiti Ruiza i Koulibalyja kako bi ih doveli na ljeto 2020. godine, a klub je spreman platiti 140 milijuna eura za njih, unatoč tome što je njihova zajednička cijena blizu 200 milijuna.

Također je navedeno da će Napoli najvjerojatnije odbiti ponudu u iznosu od 140 milijuna eura i tražiti više, ili čak da Real Madrid uključi u ovaj transafer možda isca ili James Rodrigueza.

Ako bi Real sljedećeg ljeta mogao dovesti ova dva igrača , to bi bilo veliko pojačanje u obrani i veznom redu.

NAJAVA VIKENDA: Veliki derbi u Seriji A obilježava ovaj vikend!

Tijekom svojih susreta sa Napolijem, Ruiz i Koulibaly su se uspjeli etablirati kao najbolji igrači u Seriji A na svojim pozicijama.

S obzirom na to kako su započeli ovu sezonu, jasno je da će Los Blancosi morati pojačati svoju momčad u predstojećim transfer rokovima da bi se ponovo mogli natjecati na svim frontovima.

Igrači poput Modrića i Ramosa polako, ali sigurno opadaju, što znači da će klub u skorijoj budućnosti morati pronaći odgovarajuće zamjene za njih.

I čini se kao da su pronašli savršene kandidate za to u obliku Ruiza i Koulibalyja.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!