NaslovnicaVijestiReal Madrid predstavio dres za sljedeću sezonu odajući počast slavnoj povijesti kluba

Real Madrid predstavio dres za sljedeću sezonu odajući počast slavnoj povijesti kluba

Real Madrid i Adidas službeno su predstavili dres kraljevskog kluba za sljedeću sezonu.

Novi dres odaje počast bogatoj povijesti kluba i predstavlja kombinaciju klasičnog dizajna s modernim detaljima, odnosno kombinaciju bijele s ljubičastim detaljima na ovratniku, dok su na ramenima tri Adidas linije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Podsjetnik na klupsku slavu je i ovratnik s dugmadima, a tu je i logo kojim se obilježava 120. obljetnica Reala. Karakteristika novog dresa je bijeli grb koji je “otisnut” po cijelom dresu.

Iz Reala ističu da je dres izrađen ekološkim postupkom od recikliranih materijala te da je razvijen na temelju tehnologije koja regulira tjelesnu temperaturu nogometaša tijekom utakmica.

Navijači mogu kupiti novi dres u Adidas i Real trgovinama, kao i kod pojedinih distributera.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!