NaslovnicaVijestiREAL MADRID PRESTIGAO BARCELONU: Ponudili mnogo unosniji ugovor - stiže zvijezda od...

REAL MADRID PRESTIGAO BARCELONU: Ponudili mnogo unosniji ugovor – stiže zvijezda od 80 milijuna eura!

Zvijezda Napolija, Fabian Ruiz pristao je da se na ljeto pridruži Real Madridu uz naknadu za transfer od 80 milijuna eura.

REAL MADRID PRESTIGAO

Španjolac je među najboljim talentima u Seriji A i upisao je 48 nastupa za Napoli od kako se pridružio klubu iz Real Betisa. Do sada je 23-godišnjak postigao osam golova i tri asistencije.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Ove sezone, Ruiz je igrao u osam od Napolijevih devet mečeva, postižući gol protiv Leccea prošlog mjeseca. Nastupi španjolskog veznjaka su mu zaradili poziv u reprezentaciju, a do sada je upisao dva nastupa za svjetske prvake iz 2010. godine. 23-godišnjak je također u momčadi Španjolske za utakmice protiv Norveške i Švedske.

Prema riječima Don Balona, Ruis je pristao pridružiti se Real Madridu idućeg ljeta uz naknadu za transfer od 80 milijuna eura. Prema izvješću, Barcelona je također bila zainteresirana za potpis španjolskog internacionalca, ali odabrao je Real jer su mu ponudili unosniji ugovor.

S obzirom na Ruizov potencijal, neće biti iznenađujuće vidjeti ga kako se pridružuje Real Madirdu u nekom trenutku svoje karijere. Međutim, Los Blancosi već imaju igrače poput Toni Kroosa, Luke Modrića i Casemira u sredini terena, tako da mu možda neće biti lako dobiti redovnu minutažu na Bernabeu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!