NaslovnicaVijestiREAL MADRID PRIHVATIO PONUDU OD 50 MILIJUNA EURA: Zidane se napokon rješava...

REAL MADRID PRIHVATIO PONUDU OD 50 MILIJUNA EURA: Zidane se napokon rješava zvijezde – nikada ga nije ni volio!

Španjolski giganti Real Madrid, kako se izvješćuje, složili su se sa senzacionalnom prodajom jedne od svojih zvijezda najvećeg profila sopstvenim gradskim rivalima uz naknadu od 50 milijuna eura.

REAL MADRID PRIHVATIO

Prema navdima španjolske publikacije Esto Es Atleti, Real Madrid je dogovorio senzacionalni transfer sa rivalom Atleticom za prodaju zvijezde James Rodriegueza. Podrazumijeva se da će kolumbijski plejmejker da se pridruži ekipi Diego Someonea za početnu naknadu od oko 50 milijuna eura, a naknada bi se mogla povećati raznim dodacima.

Razumljivo je da je Simeone željan da klubovi najave posao u skorije vrijeme, jer bi volio da se Rodriguez što prije pridruži predsezoni sa svojim novim suigračima.

Rodriguez će biti druga zvijezda koja će otići iz Real Madrida u Atletico ovog ljeta, nakon što je talentirani veznjak Marcos Llorente napravio prelazak na Wanda Metropolitano prošlog mjeseca.

Senzacija Svjetskog prvenstva 2014. godine, bio je jedan od zvijezda koji je trebao napustiti Bernabeu ovog ljeta, dok Zinedine Zidane nikada nije bio zainteresiran za njegovo sudjelovanje u Realu, a odluka o prodaji će također osloboditi sredstva za nastavak senzacionalnog remonta španjolskih divova.

Prema AS-u, ekipa iz Serije A Napoli je ispala iz utrke za potpisivanje zvijezde, jer je Madrid postao frustriran.

Rodriguez je upravo onakav kakvog je Atletico upravo trebao potpisati nakon što je izgubio neke od ključnih zvijezda prvog tima; kao i superzvijezdu Antoine Griezmanna, ključne igrače: Diego Godina, Filipe Luisa, Lucas Hernandeza i Rodrija – koji su napustili klub ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!